Voor woord

In december zijn we bij elkaar gaan zitten en op dat moment was fotoclub Moerstraten een feit

9 januari 2020 was de eerste bijeenkomst fotoclub Moerstraten

Voor wie

Een foto club voor mensen die het leuk vindt om te fotograferen, die graag samen meer willen leren om goed te fotograferen, om samen te leren mooie en betere foto’s te maken, om samen beter met de camera om te gaan, om samen te leren foto’s beter te archiveren. Dus samen en van elkaar te leren. Ervaring en niveau is beslist niet belangrijk. Het is dus een uitgelezen kans voor iedereen die het leuk vindt om te fotograferen en die graag mooiere en betere foto’s wil maken.

Het doel

Het is om samen te praten over foto’s die gemaakt worden over een bepaald onderwerp, samen te praten over diverse aspecten van het digitaal fotograferen zoals belichting, lenzen, scherpte en compositie van een foto. Zo kan er ook een deskundige worden uitgenodigd of een gezamenlijk uitstapje met de camera worden gemaakt of 1x per jaar een expositie worden gehouden van de best gemaakte foto’s van de leden.

Het gebruik van de camera

Het maakt ook niet uit wat voor camera je hebt: een compactcamera, systeemcamera, spiegelreflexcamera. Het is wel de bedoeling dat jij je camera kent.  Het is dus geen cursus fotograferen, dat wil niet zeggen als je problemen heb met het gebruik van de camera dan word er wel aandacht aan besteed

Bijeenkomsten

De bijeenkomsten zijn op de 2e donderdag van de maand circa 10 x per jaar, in het Dorpshuis ParelMoer aan de Heivelddreef 1 te Moerstraten.

1e bijeenkomst was op donderdag 9 januari 2020 om 19.30 uur. Aan dit alles zijn er wel kosten verbonden

Interesse

Stuur een mailtje naar fotoclub_moerstraten@jd-home.nl. Ook als je vragen hebt, laat het mij weten.